Ajankohtaista

Petri Sarvamaa hakee kahta avustajaa tiimiinsä Brysseliin

27.5.2019

Avustajan tehtävään kuuluvat yleinen Eurooppa-politiikan seuranta, kotimaan politiikan seuranta, lehdistöavustajan ja sosiaalisen median viestintätehtävät ja erikseen sovittavat vastuut europarlamentaarikon työvastuissa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia viestintätaitoja, Euroopan unionin perustuntemusta, tiimityöskentelykykyä sekä kykyä käyttää englantia sujuvana työkielenä. Ranskan kielen taito luetaan eduksi. Tehtävään valittavien tulee tuntea sosiaalinen media viestinnän keskeisenä työvälineenä.

Luonnollisesti hakijan tulee sitoutua europarlamentaarikon kanssa samaan poliittiseen arvomaailmaan (KOK, EPP).

Toiselta avustajalta edellytetään vankkaa kokemusta työskentelystä EU-parlamentissa ja ranskan kielen taitoa.

Toiselta avustajalta edellytetään kansainvälistä kokemusta tieteestä ja opetuksesta. Vähemmistöjen oikeuksien tuntemus lasketaan eduksi.

Petri Sarvamaa on vaikutusvaltainen europarlamentaarikko. Hän toimii EPP:n ryhmänjohtajana talousarvion valvontavaliokunnassa sekä varapuheenjohtajana budjettivaliokunnassa.

Petri Sarvamaa on keskeisessä roolissa EU:n budjettipolitiikassa ja vaikuttamassa myös suomalaisen maatalouden ja maaseudun kehittämisen puolesta.

Lisätietoja puhelimitse, Euroopan parlamentin jäsen Petri Sarvamaa: to 30.5. kello 12-14, +358 400 581579. Ei kiitos tiedusteluja muina aikoina.

Hakuaika päättyy perjantaina 31.5. 2019 kello 15. Kirjalliset hakemukset avustajapetrille@gmail.com