Ajankohtaista

MEP Petri Sarvamaan toimisto hakee harjoittelijaa Brysseliin

10.2.2023

Europarlamentaarikko Petri Sarvamaan toimisto hakee harjoittelijaa palkalliseen harjoitteluun Brysseliin. Tarjolla on kaksi harjoittelupaikkaa seuraaville ajanjaksoille:

syksy 2023: 4.9.2023-2.2.2024.
kevät 2024: 29.1.2024-28.6.2024.

Harjoittelu on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan Euroopan parlamentin toimintaan sekä europarlamentaarikon toimiston arkeen kansainvälisessä työympäristössä. Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan, johon kuuluvat muun muassa viestinnälliset tehtävät, poliittinen valmistelu sekä toimiston päivittäisissä tehtävissä avustaminen. Harjoittelu tarjoaa erinomaiset lähtökohdat muun muassa julkisen hallinnon tehtäviin, ja aiemmat harjoittelijamme ovatkin sijoittuneet erinomaisiin tehtäviin työelämässä.

Etsimme opintojensa keski- tai loppuvaiheessa olevaa opiskelijaa tai vastavalmistunutta.

Parhaat lähtökohdat harjoittelulle antavat:
– suomen ja englannin kielten erinomainen suullinen ja kirjallinen taito,
– järjestelmällinen ja itsenäinen työote,
– kiinnostus Euroopan unionin toimintaa ja parlamenttia kohtaan,
– kyky toimia pienessä ja tiiviissä työyhteisössä,
– aiempi työkokemus hallinnollisista ja/tai viestinnällisistä tehtävistä, sekä
– kyky toimia huolellisesti myös ajoittaisen kiireen keskellä,
– opinnot soveltuvalta alalta, kuten valtio- tai yhteiskuntatieteellisestä, oikeustieteellisestä tai kauppatieteellisestä, tai muulla tavoin hankittu vastaava osaaminen.

Kaikista tärkeimpänä ominaisuutena pidämme kuitenkin aitoa halua oppia uutta sekä hyvää asennetta. Harjoittelija on tärkeä ja arvostettu osa tiimiämme – tehtävänkuvaa voidaan tietyissä määrin muokata harjoittelijan omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Harjoittelusta maksetaan palkkaa parlamentin tarjoaman enimmäissumman mukaisesti 1407e/kk

Pyydämme lähettämään hakemuskirjeen, CV:n sekä mahdolliset suosittelukirjeet osoitteeseen petri.sarvamaa@europarl.europa.eu viimeistään 1.3.2023. Kerrothan hakemuksessa, haetko jompaan kumpaan vai molempiin ajanjaksoihin. Jos haet molempiin ajanjaksoihin, pyydämme ilmoittamaan ensisijaisen toiveen.

Lisätietoja harjoittelupaikkaan liittyen voi tiedustella avustaja Neea Purolta: neea.puro@europarl.europa.eu / +32 (0) 22 83 8647